Unieke gevel Wallflore in combi met Firetexx doekmateriaal

Unieke gevel Wallflore in combi met Firetexx doekmateriaal.

Wallflore heeft een innovatief nieuw product in de wereld van de verticale begroeiing
In combinatie met de doekmaterialen van Firetexx heeft het onlangs een binnenwand ontwikkeld dat voldoet aan de hoge brandeisen.

Wallflore is een exclusief gepatenteerd systeem voor de verticale begroening van binnenwanden, buitenwanden en gevels. Met deze innoverende techniek creëert u een verticale tuin en worden zowel binnenwanden als buitengevels voorzien van een bijzonder groen en duurzaam karakter.

Wereldwijd heeft het terugdringen van CO2 en daarmee het verbeteren van het klimaat, grote aandacht. De verbetering van het omgevingsklimaat is te realiseren door het gebruik van planten in een groene wand of gevel. Planten hebben de capaciteit om voornaamste vervuilers uit de lucht te filteren en daar zuurstof voor terug te geven. Wallflore systemen maken het mogelijk om gebouwen te voorzien van een groen karakter en daarmee bij te dragen aan een duurzame economische ontwikkeling.

De verticale groene systemen van Wallflore worden opgebouwd uit een hoogwaardige constructie.

De groene gevels en wanden zijn in zowel nieuwbouw als bestaande bouw toepasbaar. Het is tevens mogelijk verticaal groen te combineren met een extra isolatielaag in geval van bijvoorbeeld een renovatie.

Geïnteresseerd in begroening van binnenwanden, buitenwanden en gevels klik hier; www.wallflore.eu

Firetexx is inmiddels circa 10 jaar actief op de brandpreventie markt.

Firetexx is opgericht door Poly-Ned.

Firetexx speelt in op de groeiende vraag naar milieuvriendelijke brandpreventiemiddelen.

De producten van Firetexx zijn gemaakt van een brandwerend textiel, een product dat dus zeer goed aansluit bij de rest van de textielproducten van Poly-Ned.

Dit brandwerendtextiel is samengesteld uit een glasvezel met een brandwerendecoating.

Het textiel is extreem brandwerend. De warmtestraling van het doekmateriaal is tevens uitzonderlijk laag! Firetexx heeft momenteel al vele toepassingen van het doekmateriaal.

De ontwikkelingen gaan snel bij Firetexx. Inmiddels zitten we in vele toepassingen te denken valt aan de vliegtuig industrie tot in rookschermen tot aan brandweer oefenpoppen.

Bent u opzoek naar een brandwerend doekmateriaal laat het ons weten en wij ontwikkelen geheel op maat het juiste doekmateriaal voor u.

Tevens hebben we verschillende soorten en types brandwerende garens.

Kijk bij productgroepen en projecten naar een aantal voorbeelden hoe Firetexx wordt toegepast in de praktijk.

Poly-Ned is actief in ”textiel-architectuur”: functioneel en esthetisch vormgeven met behulp van textiel- en metaalweefsel, eventueel voorzien van functionele en esthetische coatings en/of bedrukking.

Geïnteresseerd maar is brandwerendheid geen noodzaak kijk dan op de site van Poly-Ned.
www.polyned.nl