In samenwerking met UNIQUE Safety Training Concepts hebben wij een innovatieve bluspop ontwikkeld die de normen voor veiligheidstraining naar een hoger niveau tilt. De nieuwe bluspop is vervaardigd met ons speciaal brandwerend materiaal. Dit biedt hittebestendige eigenschappen, is compact en eenvoudig in gebruik. Dit alles tegen een betaalbare prijs.

Uitzonderlijke eigenschappen

Wij hebben onze expertise ingezet om een materiaal te leveren dat de bluspop uitzonderlijke eigenschappen geeft. Het resultaat is een bluspop die geschikt is voor diverse blusoefeningen, waaronder het gebruik van blusdekens.

De ideale bluspop

De nieuwe bluspop van UNIQUE is niet alleen compact, maar biedt ook realistische trainingsmogelijkheden. Om de levensduur van de pop te verlengen, heeft het team van UNIQUE een speciaal ontworpen hesje geïntroduceerd. Dit hesje is ontwikkeld met duurzame materialen om ervoor te zorgen dat de pop bestand is tegen intensief gebruik tijdens trainingssessies.

Een van de opvallende kenmerken van deze bluspop is de implementatie van diverse verstevigingen, waardoor de pop bestand is tegen herhaaldelijk gebruik en langdurige trainingssessies. Dit maakt de bluspop ideaal voor gebruik in veiligheidstrainingen voor verschillende scenario’s.

“Met de introductie van deze nieuwe bluspop willen we de norm stellen voor betaalbare, realistische en duurzame veiligheidstraining. Ons doel is om organisaties in staat te stellen effectieve en efficiënte trainingen uit te voeren, waardoor ze beter voorbereid zijn op noodsituaties”

aldus Fokke Post, eigenaar van UNIQUE Safety Training Concepts.

Een mooi resulaat

De compacte, betaalbare en realistische eigenschappen van deze bluspop maken het een waardevol hulpmiddel voor organisaties die hun personeel willen trainen in effectieve brandbestrijdingstechnieken. De samenwerking tussen UNIQUE Safety Training Concepts en Firetexx belooft een positieve impact te hebben op veiligheidstrainingen wereldwijd.

De bluspop is te bestellen op; Brandpop – UNIQUE • Safety Training Concepts